Betalingen, verzending en klantenservice

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken voor mijn bestelling?

Je kunt bij ons betalen met iDeal. Indien je ervoor kiest om jouw copyshop bestelling bij ons in de winkel op te halen, heb je de mogelijkheid om te betalen met PIN of contant geld.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

De meeste van onze producten hebben een levertijd van 5 werkdagen. We bieden echter wel versnelde leveringsopties aan tegen een extra vergoeding, die je kunt vinden onder het gewenste product. De producten uit de copyshop kunnen vaak dezelfde dag nog opgehaald of verzonden worden.

Bieden jullie internationale verzending aan?

Internationale verzending is zeker mogelijk. Kom je er niet helemaal uit? Mail ons naar info@flevoprints.nl, dan helpen we je graag verder.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd aankomt?

Stuur een e-mail naar info@flevoprints.nl, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Wat is jullie retourbeleid?

Omdat het product speciaal voor jou is gemaakt is er geen sprake van een zogenaamd herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om ze te retourneren.

Bestelproces en productinformatie

Hoe plaats ik een bestelling op jullie webshop?

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik heb betaald?

Als de bestelling in productie is genomen is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen. Gaat het om een product vanuit de copyshop? Dan kun je ons altijd even bellen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Welke bestandsformaten accepteren jullie voor het uploaden van ontwerpen?

Bestanden moeten aangeleverd worden als PDF.

Wat is het verschil tussen CMYK en RGB kleurmodi?
CMYK staat voor cyaan, magenta, geel, en zwart (of key) en wordt voornamelijk gebruikt voor print doeleinden. RGB staat daarentegen voor rood, groen en blauw en wordt gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen op elektronische apparaten zoals computerschermen en televisies.

Hoewel beide modellen kleur gebruiken om afbeeldingen te produceren, verschillen ze in het aantal kleuren dat ze kunnen produceren, hun methode om kleuren te mengen, en de manier waarop ze in verschillende media worden toegepast. CMYK kan een breed spectrum van kleuren creëren door cyaan, magenta, geel en zwarte inkt in lagen aan te brengen, terwijl RGB kleuren creëert door verschillende niveaus van rood, groen, en blauw licht te combineren.