De printshop van Flevoland.

FlevoPrints heeft al ruim twaalf jaar ervaring in het bedrukken van verschillende materialen zoals papier, doek en plaatwerk. Met een eigen printfaciliteit in Almere zijn we in staat om snel in te spelen op de behoeften van de klant.

Doordeweeks tussen 08:30 en 13:00 is het mogelijk om langs te komen en je wensen te bespreken. We vinden het belangrijk dat de klant zich welkom voelt. Het maakt niet uit of je één print of 10.000 prints nodig hebt, we staan klaar om je te helpen.

Met onze brede ervaring is geen enkele opdracht ons te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze diensten zijn niet beperkt tot een bepaald werkgebied; we bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van kleine tot grootschalige productie. Je kunt erop vertrouwen dat wij hoogwaardige service bieden tegen de meest concurrerende tarieven in Flevoland. We zijn trots om onze klanten van dienst te zijn en hen te helpen hun doelstellingen te bereiken.

Naast het printen en produceren van verschillende uitingen beschikken wij tevens over een zeer divers team grafisch vormgevers. Zij kunnen jou altijd helpen door een ontwerp te maken, die geheel afgestemd kan worden op jouw wensen.

Ons team

Maak kennis met ons team van toegewijde medewerkers.

Mirte Dragstra

Manager en drukwerkspecialist

Ayana van Rijswijk

Drukwerkspecialist junior

Myrthe Sierksma

Drukwerkspecialist junior

Angel

Stagiair

Brandon

Stagiair